Femme Ebene
Droog haar en transitioning

Droog haar en transitioning

Mensen met gerelaxt haar ervaren vaak problemen zoals haarbreuk, droge hoofdhuid en zelfs haaruitval. Zonder gebruik van de juiste producten, correct advies en behandelingen, kunnen deze problemen ernstiger worden. FEMME EBENE heeft een speciale lijn ontwikkeld voor transitioning haar. De producten zorgen ervoor dat het haar weer zacht en gemakkelijk behandelbaar wordt om verschillende mooie kapsels te kunnen maken.Hydraterende shampoo

Deze shampoo is samengesteld uit plantenextracten en milde oppervlakte-actieve stoffen van plantaardige oorsprong. Het reinigt en hydrateert het haar zonder het aan te tasten. Het versterkt de haarvezel, kalmeert een geïrriteerde hoofdhuid en maakt het haar tijdens en na het wassen gemakkelijk te kammen.

Styling crème

Deze crème, die rijk is aan plantaardige extracten, plantaardige oliën van de eerste persing en essentiële oliën, is werkelijk voor de complete verzorging. Voor droog haar en haar in de overgang. Het voedt en hydrateert het haar grondig. Het maakt het haar zacht, gemakkelijk te ontwarren en in model te brengen. Ook te gebruiken als leave-in conditioner.

Haarelixir

Deze elixir is samengesteld uit plantaardige oliën van de eerste persing en essentiële oliën. Het voedt het haar en de hoofdhuid grondig. Het omhult de haarvezel, waardoor het haar zacht en makkelijk te ontwarren wordt. Het wordt ook gebruikt als conditioner zonder spoelen.