Femme Ebene
De exclusieve plantaardige huidverzorging voor de donkere en getinte man
Man

HOMME EBENE

Bij de donkere en getinte man staat de verzorging centraal. Ze houden ervan om er verzorgd en mooi uit te zien.

Aangezien de baard bij donkere en getinte mannen in spiraalvorm groeit, komen baardharen moeilijker door de hoornlaag heen en groeien daardoor in. Dit kan problemen veroorzaken zoals: ontstoken haarzakjes, keloïd, irritaties, pigmentvlekken etc. Scheren vereist daarom bijzondere aandacht en specifieke producten.

Om deze problemen op een effectieve manier te verhelpen, hebben we deze exclusieve producten ontwikkeld waarbij met alle bijzondere aandachtspunten rekening gehouden is.Aftershave lotion

Een speciale alcohol vrije plantaardige Extracten-lotion die de gevoelige huid afkoelt, kalmeert en de poriën samentrekt. Gebruik: na het scheren, lotion over de hele gezicht sprayen.

Aftershave serum

Dit bijzondere plantaardige serum, rijk aan vitaminen en essentiële vetzuren, is speciaal ontwikkeld om de huid na het scheren te kalmeren, beschermen en te regenereren. Het helpt tegen ingegroeide haren en uitdroging.

Hydraterende crème

Deze lichte plantaardige crème, rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen is speciaal geformuleerd om de gevoelige huid met specifieke huidproblemen op een effectieve wijze te beschermen, voeden en verzachten. Het helpt tegen ingegroeide haren en zorgt weer voor een goede balans.

2in1-scheercrème

Deze bijzondere plantaardige vochtvrij crème is speciaal ontwikkeld om de gevoelig huid van de mannen tijdens het scheren te beschermen. En om het op de mildste wijze, zonder deze uit te drogen, te reinigen.

Zuiveringsserum

Dit bijzondere plantaardige serum is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid met specifieke huidproblemen doeltreffend te behandelen, ingegroeide haar en donkere vlekken op de huid te voorkomen of te beperken. Gebruik: voor meer informatie over het juiste gebruik van dit product, raadpleeg je behandelde schoonheidsspecialist. NB: Dit is geen bleek of wit makend product en kan niet als zodanig gebruikt worden.

Lysing masker

Dit masker, op basis van fruit en plantenextracten, helpt het afbreken van de dode cellen. Het zorgt voor een zachte en jong uitziende huid. Alleen voor professioneel gebruik.

Revitaliserend masker

Dit masker op basis van plantenextracten, kalmeert, hydrateert, stimuleert de doorbloeding en verstevigt de huid.