Femme Ebene
Gevoelige huid

De gevoelige huid

Bij donkere en getinte huid met specifieke problemen als acne, couperose, rosacea etc, moeten schoonheidsspecialisten extra alert zijn en nog meer aandacht besteden aan de behandeling ervan.

We hebben bij dit huidtype te maken met verschillende problemen die niet alleen grotere gevolgen op de huid kunnen hebben, maar ook mentaal. Om deze groep klanten te helpen, hebben we een speciale lijn ontwikkeld waar met alle bijzondere aandachtspunten rekening gehouden is.Acnemasker

Dit masker is speciaal gemaakt voor gevoelige huid met specifieke huidproblemen, zoals vette en acne-huid. Dankzij de plantenextracten, zorgt het voor een efficiënte uitdroging van de puistjes. Het hydrateert, kalmeert en zorgt voor meer huidbalans.

Kalmeringslotion

Deze speciale alcoholvrije plantaardige extracten-lotion kalmeert de gevoelige huid met specifieke huidproblemen en brengt de huid weer in evenwicht.

Reiningscrème

Deze bijzondere plantaardige vochtvrije reiniging is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid op de mildste wijze te reinigen zonder deze uit te drogen. Het is ook een perfecte crème om make-up mee te verwijderen.

Verkoelingsmasker

Dit speciale plantaardige masker herstelt, hydrateert, kalmeert en voedt de gevoelige huid met specifieke huidproblemen.

Verzachtende dag- en nachtcrème

Speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid met specifieke huidproblemen, zal deze lichte plantaardige crème rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen uw huid op een effectieve wijze weer in balans brengen, beschermen, verstevigen, voeden, en verzachten.

Verzachtend serum

Dit bijzondere plantaardige serum, rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen, voedt, regenereert, verzacht, verstevigt en beschermt de gevoelige huid met specifieke huidproblemen.