Femme Ebene
Droge en rijpere huid

De droge en rijpere huid

De droge en rijpere huid wordt zeer regelmatig geconfronteerd met uitdroging. In de winter of tijdens het droge seizoen in de tropen wordt de uitdroging erger, maar ook na intensief gebruik van alcohol houdende producten of andere ongeschikte producten.

Om dit probleem effectief te bestrijden, is deze ultra hydraterende en voedende verzorgingslijn ontwikkeld. Uw huid wordt glad en zijdezacht.Versterkende lotion

Dankzij de extracten van hamamelis, kamille en roos is deze lotion bijzonder verzachtend en verstevigend. Deze delicate lotion bevat geen alcohol en zal uw huid op doelmatige wijze versterken en verzachten.
Actieve ingrediënten: Hamamelis, kamille en roosextracten.

Ginseng peel off masker

Dit masker is een poeder op basis van algen. Het stimuleert en verstevigt de droge en rijpere huid.
Actieve ingrediënten: Algen, ginseng, spirulina.
NB: het is zeer belangrijk dat het water opgewarmd wordt tot het 20 graden is. Dit is een extract dat antiseptische, herstellende en sterk kalmerende eigenschappen heeft.

Dag- en nachtcrème

Aangezien deze crème rijk is aan essentiële vette zuren en een hoge concentratie aan vitamines en mineralen bevat, voedt deze crème niet alleen op een intensieve wijze, maar maakt deze ook de huid soepel. Het revitaliseert, versterkt de huid en vermindert rimpels.
Actieve ingrediënten: o.a.: Roos, koudgeperste amandel, avocado, bernagie, macadamia, rozenbottelolie, koudgeperste shea boter wierook.

Voedend masker

Door zijn rijkdom aan vitaminen, mineralen en essentiële vetzuren, zal dit masker de droge en de beschadigde huid op intensieve wijze hydrateren en voeden.
Actieve ingrediënten: Lavendel extracten, koudgeperste amandel, jojoba, tarwekiemolie, rozenhout, kamille en rozemarijnextracten.

Intensief serum

Intensief serum is bijzonder rijk aan vitaminen. Het voedt, regenereert, verzacht, verstevigt en beschermt de droge en rijpere huid tegen uitdroging.
Actieve ingrediënten: o.a.: koudgeperste amandel, duindoorn, argan, goudsbloem, roos, sandelhout.

Body crème

Deze crème is verrijkt met koud geperste plantaardige oliën en hydraterende werkstoffen. Deze crème zal de droge en beschadigde huid beschermen, herstellen, verzachten en voeden.
Actieve ingrediënten: o.a.: roos extract, lavendel, ylang, vanilla, koudgeperste sheaboter.

Lippenbalsum

Een complete verzorgende balsem dat de lippen voedt, hydrateert en vooral beschermt tegen kou en uitdroging.