Femme Ebene
Alle haartypen

Alle haartypen

Krullend haar en kroeshaar kunnen van nature broos en droog zijn. De producten van FEMME EBENE voeden en hydrateren het haar en zorgen ervoor dat het haar weer soepel wordt en dat het gemakkelijk te wassen, te kammen en te kappen is, met behoud van het biologische evenwicht. De schoonheidsproducten zijn geschikt om de haren op natuurlijke wijze te krullen, te twisten, te coilen etc.Kariteboterkrulcrème

Deze lichte crème is rijk aan plantaardige extracten, plantaardige oliën van de eerste koude persing en essentiële oliën. De crème is werkelijk voor de complete verzorging. Het voedt en hydrateert het haar grondig, het maakt het haar zacht, gemakkelijk te ontwarren en in model te brengen. Het is met name ideaal voor het vormen van krullen, twisten, bantu knots, locks, coils, vlechten etc. De crème is ook te gebruiken als leave-in conditioner.

Vanille krulcrème

De vanille crème is gemaakt van plantaardige extracten, plantaardige oliën van de eerste koude persing en essentiële oliën. Door de dikke structuur is de crème geschikt voor mensen met krullend of kroeshaar, die mooie en meer gedefinieerde krullen in hun haar willen vormen. Het is ook ideaal voor het zacht en glad maken van weerbarstig haar en de vorming van lange krullen, twisten, coils, etc.

Milde shampoo

Deze shampoo, samengesteld uit plantenextracten en milde oppervlakte-actieve stoffen van plantaardige oorsprong, reinigt het haar zonder het aan te tasten. Het versterkt de haarvezel, kalmeert een geïrriteerde hoofdhuid en maakt het gemakkelijk kammen van het haar tijdens en na het wassen mogelijk.

Haarserum

Dit serum is samengesteld uit plantaardige oliën van de eerste persing en kwalitatieve essentiële oliën. Het serum voedt het haar en de hoofdhuid grondig. Het omhult de haarvezel, waardoor het haar zacht en gemakkelijk te ontwarren wordt. Het serum wordt ook gebruikt als leave-in conditioner zonder spoelen.

Sculpting krulcrème

Op basis van plantenextracten, koud geperste plantaardige oliën en essentiële oliën, is deze crème speciaal geformuleerd om min of meer stevige kapsels te maken. Het is ideaal voor het vormen van locks, twisten, krullen enz. Gebruik het alleen of in kleine hoeveelheden in combinatie met karité boter of vanille krulcrème.